About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

H Bilderberg και το διαδίκτυο… Τι πραγματικα κρύβεται πίσω απο επιθέσεις “χακερς”…;

Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε όλο και περισσότερο για διάφορες επιθέσεις που γίνονται σε διάφορα κυβερνητικά site της Αμερικής από ειδικούς "χάκερς" κτλ. Πίσω απο αυτά είναι πάντα η γνωστή συνταγή της Αμερικής : το οτι "βάλεται" απο παντού και άρα είναι επιτακτική η ανάγκη ελέγχου του κυβερνοχώρου. Μια προσεκτική ματιά στην λίστα των καλεσμένων της λέσχης bilderberg για το 2011 θα δούμε μέσα σε πολλούς αλλους και την εταιρεία:
  
Alexander, Keith B., Commander, USCYBERCOM; Director, National Security Agency -
Η συγκεκριμένη είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Αμερική και ο "σκοπός" της είναι ο έλεγχος του ιντερνετ. Οτι κινείται στο διαδίκτυο θα ελέγχεται με σκοπό την "προστασία" της Αμερικής απο διάφορους "χακερ".

Ειναι μια καινούρια εταιρεία η οποία με το καλημέρα "πήρε" προσκλητήριο απο την λέσχη για να δοθούν οι απαιτούμενες εντολές προς έλεγχο του κυβερνοχώρου.
Βλέπουμε τελευταία πολλές αναφορές για δήθεν χτυπήματα απο χάκερ υπηρεσιών της Αμερικής όπως το FBI , το ΔΝΤ ,το site της Αμερικανικής γερουσίας κλπ. "Διαβαθμισμένα" έγγραφα να βγαίνουν στην φόρα απο το wikileaks, κινέζοι χάκερ να χτυπάν υπηρεσίες της χωρας τους.Όλα αυτά δεν ειναι τιποτα άλλο απο αφορμές για να δοθούν οι απαιτούμενες εξουσιοδοτήσεις στην συγκεκριμένη υπηρεσία να δρα ανεξέλεγκτα σε κάθε "τρομοκράτη" του διαδικτύου. Η ουσία είναι οτι βρισκόμαστε στην αρχή μιας πρωτοφανούς για τα χρονικά του διαδικτύου προσπάθειας παγκόσμιου ελέγχου του και μετράμε τις τελευταίες μέρες του ίντερνετ έτσι όπως το ξέρουμε με αυτή την μορφή.
Θα είναι η πρώτη φορά που μια Αμερικανική υπηρεσία όπως η USCYBERCOM θα έχει τις απαιτούμενες εξουσιοδοτήσεις απο κάθε χώρα να δρα σαν αστυνομικός μπαμπούλας. Μια πρώτη μορφή παγκόσμιας αστυνόμευσης του ιντερνετ με σκοπό τον έλεγχο του και κάθε χρήστη του παγκόσμιου αυτού εργαλείου. Θα τα δούμε μπροστά μας στο μέλλον.
Θα πρέπει σιγά σιγά να ξεχάσουμε το ιντερνετ έτσι όπως το ξερουμε και σιγά σιγά να αρχίσουμε να οχυρωνόμαστε πίσω απο δίκτυα VPN καλά ασφαλισμένα με σκοπό να συνεχίσουμε να έχουμε μια φωνή . Κείμενα γραμμένα με κωδικοποιημένη μορφή και οτιδήποτε χρειάζετε για να έχουμε μια φωνή. Μπλόγκερς καλά οχυρωμένοι δικτυωμένοι μεταξύ τους .Μια φωνή παγκόσμια που δεν θα έχει ανάγκη καμία είδους αστυνόμευση .
Το να δωθεί εξουσιοδότηση απο το υπουργείο μας προς την USCYBERCOM στο μέλλον είναι θέμα της δικής μας βουλής. Θα δώσουμε το ΟΚ σαν πολίτες στον υπουργό να υπογράψει αυτές τις "ευκολίες" στην υπηρεσία να ελέγχει τα .gr domain ή τις IP απο ελληνικές εταιρίες παροχής ιντερνετ;; Να πούμε ΟΧΙ σε αυτό που έρχεται και όποιος υπογράψει για κάτι τετοιο θα έχει πολιτικό κόστος.
Τα υπόλοιπα στο μέλλον……!!!!
 
Πηγή: greeknation.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!