About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Θα πληρώνουν και τα ΑΜΕΑ

Δε θα γίνονται δεκτά πλέον τα πάσο για δωρεάν μετακινήσεις για τα άτομα με αναπηρίες και τους απόρους, συμβεβλημένους με την Πρόνοια, από την 1η Μαρτίου, στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ενώ θα επιβάλλονται και πρόστιμα σε όσους δεν έχουν εισιτήριο.




Ο οργανισμός, που χρηματοδοτείται κάθε χρόνο με γενναία κρατική επιχορήγηση προειδοποιεί ότι δεν θα κάνει δεκτά τα πάσο των αναπήρων από τον επόμενο μήνα, αν το υπουργείο Υγείας δεν εξοφλήσει το ποσό της επιδότησης για το δεύτερο εξάμηνο του 2011.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, για τους δύο πρώτους μήνες του 2012 ο ΟΑΣΘ δεν εισπράττει τίποτα από όσους κάνουν χρήση των πάσο, αναφερόμενος στους 19.000 δικαιούχους των πάσο.
Η διοίκηση αναμένει την υπογραφή της νέας σύμβασης, καθώς και την αποπληρωμή του χρέους, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, από τη σύμβαση του προηγούμενου έτους.

Πηγή: enikos.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να βαλουν ανεργων και να κατεβασουν τις τιμες τους...

vouliazoume είπε...

Πρέπει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση...

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καλημέρα σας.. Δεν νομίζω πλεον να γίνει τέτοια αυτά που λέτε.. Σχεόον εγώ έχω αναπηρίας και δε θα θεωρούνται πια οι κάρτες .. Οι μαλάκες που τα τρώνε με τις βρώμιες τους.. Πρέπει να στηριχθούμε να μας αλληλοβοηθήσουν .. Βλέπω πως δε θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα σχεδόν..

vouliazoume είπε...

Καλημέρα φίλε Ανώνυμε!
Στου κουφού την πόρτα...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!