About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Μπουτάρης απαξίωσε (και) τον αγιασμό!

Δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά του Γιάννη Μπουτάρη. Απροσάρμοστη; Προκλητική; Προσβλητική; Γεγονός είναι πάντως πως μέσα σε δύο μέρες ο πρώτος πολίτης της συμπρωτεύουσας, έφαγε ήδη και δεύτερη κίτρινη κάρτα από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και είναι στην άγουσα για τα αποδυτήρια.


Μετά τις απίστευτες δηλώσεις στον Κόσμο του Επενδυτή, πως η Θεσσαλονίκη δεν θα γιορτάσει τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την απελευθέρωση της,ο Δήμαρχος δεν παρέστη σήμερα ούτε στον αγιασμό, εξοργίζοντας όλη την Θεσσαλονίκη. Ίσως φοβήθηκε και τις αντιδράσεις του κόσμου , μετά τα όσα υποστήριξε για τον εορτασμό της πόλης, που όπως χαρακτηριστικά είπε "πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών".
  
Τις δηλώσεις βέβαια λίγο αργότερα προσπάθησε να τις ανασκευάσει, αλλά μάλλον ήταν αργά, αφού οι Θεσσαλονικείς τον έχουν πάρει πλέον χαμπάρι...

Πηγή: www.parapolitika.gr

vouliazoume: Αν δεν έχετε πίεση διαβάστε πώς ο προοδευτικός κύριος Μπουτάρης κατήργησε τη φάτνη (εδώ), τι του απάντησε ο Χάρρυ Κλυνν σχετικά με το "κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών" (εδώ) και πόσο πολύ σέβεται τους υπαλλήλους του δήμου του (εδώ).

Τι ειν'τούτος ρε καρντάσια;
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!