About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ!

Συγκινητικός ο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που θα ξαναβλέπαμε άνετα σε επανάληψη, έγραψε ιστορία κερδίζοντας στο Λονδίνο την Τότεναμ και πέρασε ήδη στους 32 του Europa League!







Οι απουσίες, το τραγικό διαιτητικό λάθος που άφησε νωρίς νωρίς τους Θεσσαλονικείς με 10 παίχτες, η κακή ψυχολογία της ομάδας και ο πολύ δυνατός αντίπαλος δε στάθηκαν εμπόδια στην ομάδα του Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αυτό που συστηματικά κάνει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, να μαγεύει τους οπαδούς του και να κερδίζει την αποδοχή όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Ο δικέφαλος είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση και κατόρθωσε να προκριθεί μία αγωνιστική πριν την  ολοκλήρωση των παιχνιδιών! Από το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρουμπίν στην Τούμπα θα κριθεί το ποιος θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση μεταξύ της Τότεναμ και της Ρουμπίν. Να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν την Τότεναμ ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου...

Βροντερό παρόν και του κόσμου του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. Περίπου 2.000 άτομα έφτασαν μάλιστα στην Αγγλία χωρίς να έχουν εισιτήριο και πολλοί εξ αυτών έμειναν έξω από το γήπεδο! Την ώρα του ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Ιρλανδού προπονητή που αυτοκτόνησε, δεν πέρασαν απαρατήρητα τα συνθήματα των ΠΑΟΚτσήδων για τη Βουλή. Κακώς την ώρα της σιγής, πολύ καλώς ακούστηκαν όμως...

  
Η ομάδα θα φτάσει στο αεροδρόμια "Μακεδονία" λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής.

ΥΓ: Την τελευταία φορά που ο δικέφαλος είχε επισκεφθεί το Λονδίνο είχε φύγει και πάλι θριαμβευτής αποκλείοντας την μετέπειτα νταμπλούχο Άρσεναλ του Βενγκέρ και των Μπέργκαμπ, Όφερμαρς, Πετί, Σίμαν,  Βιειρά, Άνταμς, Νίξον, Ίαν Ράιτ, Ανελκά  κτλ. Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0 στη Θεσσαλονίκη με γκολ του συνήθη ύποπτου τότε Φρατζέσκου και πήρε ισοπαλία στο Χάιμπουρι με γκολάρα του Ζήση Βρύζα στο 87'. Σε εκείνα τα παιχνίδια αγωνίστηκε για 90 λεπτά και ο σημερινός πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης.

Διαβάστε εδώ περεταίρω ποδοσφαιρική ανάλυση του αγώνα
από το superligda.
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!