About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δείτε πόσο κόστισαν οι ''χρυσές'' ιστοσελίδες του κράτους

Τελικά λεφτά υπάρχουν. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις ιστοσελίδες διαφόρων Δημοσιών Υπηρεσιών και ακριβώς δίπλα το χρηματικό πόσο που κόστισαν για να δημιουργηθούν και σας αφήνουμε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας...




Με μια πρώτη ματιά θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα site είναι τουλάχιστόν φτιαγμένα από χρυσό ή από χέρια που όταν τα έφτιαξαν γέμισαν με χρυσό.

      
Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία προέκυψαν από ερωτήσεις του βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου αλλά και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνου Αιβαλιώτη στις δημόσιες υπηρεσίες για το κόστος των ιστοσελίδων.
                                         
Πηγή: koutipandoras.gr

vouliazoume: Επειδή ίσως κάποιοι αναγνώστες μας δεν ξέρουν από ιστοσελίδες και κοστολόγια, να τους ενημερώσουμε ότι εμείς θα δεχόμασταν να αναλάβουμε την κατασκευή των περισσοτέρων από αυτές με το 1/10 της τιμής, ενώ κάποιες μπορεί να τις κάναμε και με το 1/100 αυτών που δαπανήθηκαν!!!
                                                                   

1 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΩΝ είπε...

ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/10 ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ!

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!