About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τι έκαναν κάποιοι διεθνηστούληδες στη Θεσσαλονίκη!

Η φωτογραφία είναι από το κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης! Στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Αγγελάκη και απέναντι από τα βυζαντινά τείχη που πρόσφατα λεηλατήθηκαν, κάποιοι αριστεροχαρούμενοι διεθνηστούληδες έδειξαν πάλι το μίσος τους για την Ελλάδα...






Το site του Σόρος (ονόματα ας μην πούμε) και κάποια άλλα sites και blogs εξυμνούν το θέαμα αυτό!

Να θυμήσουμε απλά ότι είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που ήρθε ξένο συγκρότημα για συναυλία, σήκωσαν τα μέλη του συγκροτήματος ελληνική σημαία (για να μας τιμήσουν ή έστω για να μας γλύψουν) και έφαγαν μπουκάλια από το κοινό!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
  

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα να παθουμε οταν εχουμε μπερδεψει το σοβρακο με την γραβατα!!!
Οταν, εφ' οσον εισαι αριστερος κατ' αναγκη για καποιους πρεπει ν' αποδεχθεις την καθε μπαρουφα και αθλιοτητα του καθε μυαλοκομμενου ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ η ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ προκειμενου ειτε να πρεσεταιρισθεις ψηφους ειτε ν' αποδειξεις πως δεν εισαι εθνικιστης.
Ε, λοιπον φιλε ειμαι Α.Ρ.Ι.Σ.Τ.Ε.Ρ.Η απο τα γενοφασκια μου, βρεθηκα ''εκει....'' την ωρα που πολλοι απ' αυτους δεν γνωριζαν τι σημαινει ΑΡΙΣΤΕΡΑ.......ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΣΤΟΡΙΑ..........και τις οποιες δυστυχιες εφερε η παραγνωριση των σφαλματων της.

vouliazoume είπε...

Θα συμφωνήσουμε Τασούλα!
Στην Ελλάδα νομίζουμε ότι αριστερός είναι όποιος είναι μεν κοινωνικά ευαίσθητος, αλλά άθεος και άπατρις και δεξιός όποιος είναι μεν πατριώτης, αλλά είναι και λίγο φιλοχουντικός και λίγο φιλελεύθερος (δηλαδή υπέρ των πολυεθνικών και των μεγαλοκαρχαριών, αφού φιλελεύθερος σημαίνει αυτό ακριβώς).
Ύπάρχουμε όμως και κάποια εκατομμύρια που δεν τους κάνουμε το χατίρι. Έχουμε πατρίδα, έχουμε Θεό και δεν είμαστε με τον καπιταλισμό, με τον ρατσισμό, με, με, με...
Γι'αυτό ακριωώς αηδιάσαμε και δεν έχουμε κόμμα.

Unknown είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ανεστιοι.....ισως προτιμοτερο......βαρεθηκα να μετανιωνω και δεν βρισκομαι στην πρωτη μου νιοτη!!!

ΜΑΚΕΔΩΝ είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ vouliazoume ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ) ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Χρήστος Γ. είπε...

Καλησπέρα Τασούλα!
Αργήσαμε αλλά τουλάχιστον εδώ βρίκαμε σημείο επαφής.
"ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ!!!"

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!