About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πόσες δόσεις μένουν ακόμα την τρέλα μου;

Για να πάρουμε την 1η δόση υπογράψαμε το μνημόνιο. Αυξήθηκε ο ΦΠΑ και κόπηκαν τα δώρα των μισθωτών.

Για να πάρουμε την 2η δόση αυξήθηκε ο ΦΠΑ και κόπηκαν τα επιδόματα των μισθωτών γιατί δεν φτάσανε οι περικοπές της πρώτης δόσης.


Για να πάρουμε την 3η δόση κάναμε το μνημόνο 2 και αυξήθηκαν οι έμμεσοι φόροι στα καύσιμα και τα ποτά και βέβαια... κόπηκαν τα υπόλοιπα επιδόματα των μσθωτών γιατί δεν έφτασαν οι περικοπές  της πρώτης και  δεύτερης δόσης.

Για να πάρουμε την 4η δόση υπογράψαμε το μνημόνιο Χ+Ψ/2 και βέβαια αυξήθηκαν οι έμμεσοι φόροι, έγιναν περικοπές στους μισθούς και μειώθηκε το αφορολόγητο, ώστε να πληρώνουν οι - μαζί τα φάγαμε - έχοντες εισόδημα 6000 ευρώ το χρόνο (500 ευρώ το μήνα - αν είναι δυνατον - 500 ολόκληρα ευρώ) γιατί δεν φτάσανε τα αντίστοιχα μέτρα της πρώτης, δεύτερης κα τρίτης δόσης.

Για να πάρουμε την 5η δόση ξαναυπογράψαμε φυσικά να γίνουν περικοπές στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και να γίνουν απολύσεις γιατί δεν φτάσανε τα μέτρα των προηγούμενων τεσσάρων δόσεων.

Για να πάρουμε την 6η δόση πρέπει να κάνουμε αποκρατικοποιήσεις, να μας γδάρουν στα χαράτσια, να πειράξουμε την Εθνική Συλλογική Σύμβαση και... μαντέψτε βρε! Να κάνουμε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!!!
 

ΠΟΣΕΣ ΜΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΑΡΑΓΕ;
 

Πηγή: stinplatia.blogspot.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!