About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σοκ: "Μαϊμού" γιατρός έκανε αισθητικές επεμβάσεις με τσιμέντο και ισχυρή κόλλα!

Τα θύματά της αρκετά ωστόσο μέχρι στιγμής μόνο ένα έχει βρεθεί. Την επέμβαση έκανε και στον εαυτό της με τα αποτελέσματα να προκαλούν τουλάχιστον αηδία. 
 
Η Oneal Ron Morris που γεννήθηκε αγόρι και στη συνέχεια έκανε αλλαγή φύλου υποδυόταν...

  
...την πλαστική χειρουργό χωρίς να έχει καμία σχέση με το επάγγελμα.
 
"Συμφώνησαν να γίνει η επέμβαση στην τιμή των 700 δολαρίων", ανέφερε ένας εκ των αστυνομικών που ερεύνησαν την υπόθεση.
 
Στο θύμα έγιναν ενέσεις με τσιμέντο, κόλλα και ορυκτέλαια. Όπως ήταν φυσικό η γυναίκα έπαθε σοβαρές και πολλές επιπλοκές. "Μέσα σε λίγο χρόνο η γυναίκα παραπονέθηκε για έντονους πόνους. Κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά", προσέθεσε.

Η γυναίκα πήγε σε δύο νοσοκομεία και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε πάθει σοβαρή μόλυνση και πνευμονία. Το θύμα αρνιόταν κατηγορηματικά να αποκαλύψει τι ακριβώς είχε συμβεί νωρίτερα.

Οι γιατροί υποπτεύθηκαν πως η ασθενής είχε πέσει στα χέρια επιτήδειου και αμέσως ενημέρωσαν το υπουργείο Υγείας της Φλοριντα.
  
 
Όταν όμως ξεκίνησαν οι έρευνες το θύμα είχε φύγει από την περιοχή. Η τρανσέξουαλ συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο κατηγορούμενη για άσκηση ιατρικής χωρίς την απαιτούμενη άδεια και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η ιστορία όμως είδες το φως της δημοσιότητας στα μέσα Νοεμβρίου.

Πολλά περιστατικά γυναικών που έπεσαν στα χέρια επιτήδειων έχουν καταγραφεί από τις αρχές και μερικά από αυτά θανατηφόρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνο μιας 20χρονης Βρετανίδας φοιτήτριας η οποία πέθανε ύστερα από αισθητική επέμβαση που έκανε στους γλουτούς από μη καταρτισμένο ιατρό.

Επιπλέον δύο συλλήψεις "μαϊμού" γιατρών έγιναν μέσα σε ένα χρόνο για παράνομη άσκηση ιατρικής.
Οι αισθητικές επεμβάσεις στα οπίσθια ολοένα γίνονται δημοφιλείς σε πολλά μέρη του κόσμου καθώς θέλουν να αποκτήσουν γλουτούς σαν της Jennifer Lopez ωστόσο οι ειδικοί συστήνουν να γίνονται σε εξειδικευμένα κέντρα με καταρτισμένους ιατρούς.
  
Πηγή: cosmo.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λυπάμαι καθόλου τα UFO που θέλουν ντε και καλά να έχουν σωματάρες και τρέχουν σε πλαστικούς χωρίς καν να γνωρίζουν το ποιον τους.Ας πρόσεχαν..

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!