About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Έχασε τη "δουλειά" επειδή παραιτήθηκε...

Το ΠΑΣΟΚ εκδικείται τον πρώην βουλευτή του Θωμά Ρομπόπουλο. Λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από τη βουλευτική έδρα λόγω των διαφωνιών του με... τα μέτρα της Τρόικα και το πολυνομοσχέδιο, του ακυρώνουν και τη σύμβαση leasing για τα αυτοκίνητα που παρέχει το κοινοβούλιο στους 300.

Σήμερα, οι υπηρεσίες της Βουλής ενημέρωσαν πολλούς βουλευτές ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα τους αλλάξουν τα αυτοκίνητα που έχουν στη διάθεσή τους με τη μέθοδο leasing μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα τους δοθούν άλλα.
 
Απαντώντας στις εύλογες απορίες των βουλευτών οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ενημέρωναν απλώς ότι με απόφαση της Βουλής διακόπτεται η σύμβαση με την προηγούμενη εταιρεία και θα συναφθεί νέα.
 
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο βασικός προμηθευτής αυτοκινήτων στην προηγούμενη σύμβαση ήταν ο κ. Ρομπόπουλος μέσω της οικογενειακής του εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
 
Βεβαίως, μένει να αποσαφηνιστεί πότε ακριβώς πήρε τη δουλειά ο κ. Ρομπόπουλος. Μήπως με την αλλαγή της στάσης του και την ψήφιση, τελικά, του μεσοπρόθεσμου;
 
Πηγή: anatropi2020.blogspot.com
  
vouliazoume: Ο Ρομπόπουλος που θέλει να το παίξει και ήρωας, όταν υπέγραφε Μνημόνια έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι θα ακολουθoύσαν και τέτοια νομοσχέδια. Αυτά τα νομοσχέδια που ψηφίζονται τώρα και τα υπόλοιπα που έρχονται τι είναι; Απλά η εφαρμογή του Μνημονίου. Η υλοποίηση του. Αν δεν το ήξερε ας καθόταν να διαβάσει τι λέει το Μνημόνιο. Γιατί εκτός των άλλων είμαστε σίγουροι ότι από ελάχιστοι εώς κανένας το έχουν διαβάσει ολόκληρο. Τη μια δηλαδή ψηφίζει το Μνημόνιο (κάνει και ψευτοπαληκαρισμούς τις παραμονές λέγοντας ότι δε θα το ψηφίσει) και την άλλη είναι αντίθετος σε αυτά που λέει; Από αυτό και μόνο δεν υπάρχει πολιτικός Ρομπόπουλος και το ότι παραιτήθηκε δεν του ελαφραίνει τη θέση στο ελάχιστο. Το όνομά του είναι στη μαύρη λίστα όσων μας πούλησαν σα σκλάβους στο ΔΝΤ!
 
Το ότι ο Ρομπόπουλος είχε σύμβαση και έδινε αυτοκίνητα στη Βουλή δείχνει πόσο ξεδιάντροποι είναι όλοι εκεί μέσα!
 
Σαπίλα, σαπίλα, σαπίλα...
   

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπερα.
Την προηγουμενη φορα....ανοιξαν οι ''κανουλες''

vouliazoume είπε...

Καλησπέρα Τασούλα!
Αν πούμε τη γνώμη μας γι'αυτούς που παριστάνουν τους πολιτικούς είμαστε για Κορυδαλλό!

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!