About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε τι γράφουν στο προφίλ του Βούρου στο facebook

Έξαλλοι οι «φίλοι» του Γιάννη Βούρου στο facebook, με την απόφασή του να «δώσει ακόμα μια ευκαιρία στην κυβέρνηση». Οι περισσότεροι δε, όπως και θα διαβάσετε, είναι πρώην μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ, που είχαν τον Γιάννη Βούρο σε εκτίμηση και πιθανώς ήταν και ψηφοφόροι του. Η οργή και η αγανάκτηση του ελληνικού λαού δεν έχει να κάνει πλέον με τα κόμματα του… παρελθόντος!




   
Πηγή: www.tsantiri.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν πολλα τα λεφτα Γιαννη ???
Μπορει να εξασφαλισε τις δουλειες των επιχειρησεων του με την ΔΕΗ ο Αθανασιαδης, αλλα εφαγε φτυσιμο και απο την αδερφη του.

vouliazoume είπε...

Αθανασιάδης, Ρομπόπουλος, Βούρος...
Όλοι είναι ίδιοι! Ολόιδιοι...

Παρεπιπτόντως, αυτή που του γράφει: "ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!" είναι η Σοφία Γεωργαντζή, τραγουδίστρια που συνεργάζεται πολύ και με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΠΑΝ :ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΚΡΑΞΑ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ;;;;;ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΗ;; ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ;;;; ΘΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΠΟΤΕ;;;;ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΗΔΗ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΖΥ ΣΟΥ-ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ.ΟΙ ΤΣΑΝΤ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;;ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΝΝΗ.ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗ.ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ.ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ.ΚΡΙΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!