About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τα σουξέ του Καρρά και ο Ολυμπιακός Βόλου...

Το vouliazoume σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας παρουσιάζει τα μελλοντικά βήματα του γνωστού αοιδού Βασίλη Καρρά που αναλαμβάνει (και καλά...) τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου!





Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου, θα ρουφήξει μια τζούρα τσιγάρο, θα σκεφτεί δυο λεπτά και λίγο πριν σπάσουν οι καρδιές εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως, θα ξεστομίσει: "Ήρθα για να κάνω μια ομάδα...φαινόμενο!!!"...

Πρώτος στόχος: παραμονή Σαγκαρέ! Ο πρόεδρος θα πάρει τηλέφωνο τον άφαντο Αφρικανό, ο οποίος κλασικά δε θα σηκώνει το τηλέφωνο. Ο Billαρος όμως θα του αφήσει μήνυμα: "Τηλεφώνησε μου, ίσως να μας βγει σε καλό..."

Στην πρώτη αδικία που θα συναντήσει, θα μπει τσαμπουκαλεμένα στο γραφείο του Σοφοκλή Πιλάβιου και θα του πει: "Τι κάνεις ρε; Θα μου κλείσεις το σπίτι!!!"

Σε περίπτωση που μέχρι τα Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ο Βασίλαρος δε θα μασήσει! Θα πιει δυο-τρία ουισκάκια, (μπουκάλια!) θα σκάσει μύτη στην προπόνηση και θα τραγουδήσει στους παίκτες του: "Απορώ αν αισθάνεστε τύψεις...". Στη συνέχεια θα έχει τετ-α-τετ με τον προπονητή, όπου θα του τραγουδήσει πριβέ "Άλλοθι, δεν έχεις άλλοθι!", με τον τελευταίο να του πετάει γαρύφαλλα!!!

Κάποια στιγμή ο Βασιλάκης του λαού, ο σκύλαρος, ο άνθρωπος στον οποίο οι παραγωγοί ουίσκι οφείλουν πολλά, θα αηδιάσει. Θα αποφασίσει ότι κακώς έμπλεξε και ότι δεν έχει καμιά δουλειά στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά του Βασίλη είναι στις πίστες. Θα καλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο μεσάνυχτα. Όλο το ΔΣ της ΠΑΕ θα πάει στα γραφεία και θα περιμένει με αγωνία να ακούσει τι θέλει ο Πρόεδρος. Αυτός θα μπει μέσα και με δάκρυα στα μάτια θα τους ανακοινώσει: "Κάνω ένα τσιγάρο και φεύγω!!!"

Λίγο καιρό μετά, όταν ο φίλος του Αχιλλέας Μπέος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον μεταπείσει, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής θα του πει: "Αχιλλέα, μη με παίρνεις και με ψάχνεις κάθε Αύγουστο..."


1 σχόλια:

vouliazoume είπε...

Μας πρόλαβαν οι εξελίξεις!
Ο Ολυμπιακός Βόλου πέφτει Δ' Εθνική και δεν ξέρουμε αν ο Bill Karras θα αναλάβει τα ηνια της ομάδας...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!