About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ντόρα: Εγκαταλείπω την πολιτική αν δεν μπω στη Βουλή!





vouliazoume:
Μηηηηηηηηηη....!!!!!!








Το δίλημμα που χρησιμοποίησε ο Κωστής Στεφανόπουλος το 1994 θυμίζει η σημερινή -αιφνιδιαστική- προειδοποίηση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υποστήριξε ότι το κόμμα της θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, τόνισε ωστόσο ότι, αν η ΔΗΣΥ δεν μπει στη Βουλή, εκείνη θα αποχωρήσει από την πολιτική.

Υπενθυμίζεται ότι το 1994 ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος είχε προειδοποιήσει ότι, αν η ΔΗΑΝΑ, το κόμμα του οποίου τότε ηγούνταν, δεν καταφερνε να εκλέξει ευρωβουλευτές, ήταν έτοιμος να αναστείλει τη δράση του κόμματός του και να αποχωρήσει από την πολιτική. Τον Ιούνιο του '94 η ΔΗΑΝΑ δεν καταφερε να εκπροσωπηθεί στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο κ. Στεφανόπουλος εγκατελειψε την πολιτική, μόνο όμως για δεκα μήνες, αφού τον Μάρτιο του 1995 εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έπειτα από πρόταση που είχε υποβάλει ο τότε πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνης Σαμαράς...

Στην ίδια συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε πως η χώρα δεν έχει λόγο να προσφύγει στις κάλπες, παρ’ όλα αυτά, όπως η ίδια ανέφερε,  στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν.

Ανέφερε ακόμα ότι τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής την περασμένη εβδομάδα ήταν θετικά για την χώρα ωστόσο οι αποφάσεις λήφθηκαν με καθυστέρηση, ενώ η κυβέρνηση αδρανεί έναν ολόκληρο χρόνο. Η πρόεδρος «έδειξε» τον δρόμο προς την έξοδο της χώρας από την κρίση αναφέροντας ότι η μόνο λύση η προσέλκυση ξένων επενδυτών σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον.

Η κυρία Μπακογιάννη δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας με κάποιο άλλο κόμμα, εφόσον υπάρχουν κοινές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa!Geia sou re vouliazoume!!Mas eleipses!

vouliazoume είπε...

Γειά σου κι εσένα φίλε/η μου!
Χαίρομα που "sas eleipsa", θα χαιρόμουν πιο πολύ και αν "σας έλειπα"... ;-))

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!