About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Παπακωνσταντίνου: "Πού ήταν όλοι αυτοί οι “Αγανακτισμένοι” τα περασμένα χρόνια;"

Ο πρώην τσάρος της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ μίλησε για τους αγανακτισμένους.. Ο υπουργός εξέφρασε την οργή του για τους αγανακτισμένους ενώ είχε την απορία της ημέρας.. Συγκεκριμένα αναφερόμενους στους "Αγανακτισμένους" είπε: "Θεωρώ ότι οι μεν οργανωμένοι...



προπηλακισμοί είναι δείγμα φασισμού, οι δε πραγματικά αυθόρμητες εκδηλώσεις με ανησυχούν πολύ γιατί δείχνουν έναν ευρύτερο εκτροχιασμό στις στάσεις και στις συμπεριφορές συμπολιτών. Πού ήταν όμως, όλοι αυτοί οι «Αγανακτισμένοι» τα περασμένα χρόνια; Γιατί δεν αντέδρασαν τότε, στις πολιτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση; Αντίστοιχα, θεωρώ ότι η απόλυτη ισοπέδωση, οι μούντζες στη Βουλή και οι κρεμάλες προσβάλλουν βαθύτατα όλες τις κατακτήσεις μας ως κοινωνία" πρόσθεσε.

Πηγή: www.trelokouneli.gr

 
vouliazoume: Θα μπορούσαμε να απαντάμε με τις ώρες στον τεράστιο οικονομολόγο κύριο Παπακωνσταντίνου, αλλά θα παραθέσουμε απλά δύο σχόλια αναγνωστών από το trelokouneli:

  • Αν ήσουν άνεργος, αβοήθητος και χώρις λέφτα τότε να σέ έβλεπα... τσάρε της δεκάρας. Όταν ο άλλος βάζει το χέρι στη τσέπη και πιάνει αστράγαλο τότε έχει γραμμένα αυτά που λες εσύ και τα πράσινα φιλαράκια σου. Κόψε από το μισθό σου τουλάχιστον το 40%, δώσε πίσω το βουλευτικό αυτοκίνητο και ότι άλλο σου παρέχουν τα λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων και τότε βγες να μιλήσεις. 
  • Ο εν λόγω κύριος, συχνός προσκεκλημένος της λέσχης, έχει μια κουλτούρα που δεν έχει κανένα κοινό σημείο με αυτήν του ελληνικού λαού και να θέλουμε να τον διώξουμε δεν μπορούμε διότι η λέσχη θα βρεί τρόπους να τον ξαναφέρει.  

Και να φανταστείτε είναι τα δύο πιο... ευγενικά σχόλια αυτά...
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!