About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ανταλλακτικό παζάρι και στην Κομοτηνή!

Οι Αγανακτισμένοι πολίτες Κομοτηνής καλούν τους κατοίκους της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών να συμμετέχουν στο ανταλλακτικό παζάρι που θα πραγματοποιηθεί...







...το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μια κίνηση κυρίως συμβολική που μπορεί όμως να αποδειχθεί και ουσιαστική. Θα προβληθεί μάλιστα την ίδια μέρα και το ντοκιμαντέρ DEBTOCRACY, το οποίο ταρακούνησε τα νερά και συζητήθηκε πολύ. Η ανακοίνωση που έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook έχει ως εξής:
 
"Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι ενώ παράλληλα θα προβληθεί το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ DEBTOCRACY.
Όποιος συμπολίτης μας έχει πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιεί πια και είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να τα φέρει και να τα ανταλλάξει.
Αργότερα, το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μας συνέλευση, στην οποία μπορεί να πάρει τον λόγο όποιος θέλει και να τοποθετηθεί".


Οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα στην Κομοτηνή, υπάρχουν πανό, κολάζ με αποκόμματα εφημερίδων και συνθήματα, μικρόφωνο, ηχεία, ενώ συνεχώς οργανώνεται καλύτερα. Οι συζητήσεις που γίνονται είναι ενδιαφέρουσες, εποικοδομιτικές και άκρως υπερκομματικές, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις (επισκέψεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, στο νοσοκομείο της πόλης, στα διόδια πιθανόν αργότερα κτλ).
  
Όσοι είναι από Κομοτηνή αξίζει να περάσουν...
    

2 σχόλια:

Εφη Μηδιατη είπε...

dokimazoune tetoia diafora opws ginontan ston teleutaio polemo.afou den yparxoun lefta ti allo na kanoune.entaksei, thaprepe na ntrpetai o prime minister giati exei mia thesh.kai ypoxreosh apenanti mas.eixe yposxethei....diafora.oxi pantws na mas ftwxhnei ki'allo.

vouliazoume είπε...

Πάντως μας δανείζουν και επίσημα με χειρότερους όρους από Αφγανιστάν, Αλβανία, Ουγκάντα και πολλές άλλες...
Τα ελληνικά spread είναι τα υψηλότερα όλων...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!