About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Καινούριο blog! Αθλητικό και δικό μας!!!

Κάναμε ένα ακόμα ιστολόγιο, κυρίως για τους ποδοσφαιρόφιλους αναγνώστες μας! Και το όνομα αυτού:
 
 
Το ξέρουμε ότι θα το στηρίξετε, όπως στηρίζετε εδώ και 10 μήνες το vouliazoume!

 
Το superligda (εκ του Super League ή Σούπερ Λίγκα προερχόμενο) θα πραγματεύεται θέματα ποδοσφαίρου και κυρίως ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί το ποδόσφαιρό μας να είναι παρακμιακό, cult,  στημένο, αντιτουριστικό, αντιθεαματικό και οτιδήποτε άλλο ξεκινάει από αντί, αλλά δεν παύει να είναι το ποδόσφαιρό μας και να το γουστάρουμε! Μεγαλώσαμε με Α' Εθνική, Νίκο Αναστόπουλο, Μπάμπη Τεννέ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ΠΡΟ-ΠΟ και αυτό δεν αλλάζει. Το ιστολόγιο αυτό θα μιλάει κυρίως για μπαλίτσα, τακτικές και συστήματα, γιατί έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε σε αθλητικά sites για εισαγγελείς, οικονομικά ανοίγματα, διοικήσεις πρωτοδικείου κι επεισόδια. Όταν μπορούμε κι έχουμε έμπνευση θα δίνουμε και κανένα προγνωστικό, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι προτρέπουμε τον κόσμο να παίζει στοίχημα. Ίσα ίσα...

Δεν το παίζουμε ειδικοί, δε διακδικούμε το αλάθητο, απλά εκφράζουμε τη γνώμη μας. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες, τον προπονητή της κερκίδας. Τα σχόλια από κάτω θα είναι ανοιχτά για να εκφράζετε κι εσείς όμορφα κι ωραία τη δική σας γνώμη.

Τονίζουμε ότι το superligda δε θα ενημερώνεται καθημερινά και ούτε θα έχει ειδησεογραφικό ρόλο. Όποτε μας περισσεύει χρόνος κι έχουμε να πούμε και κάτι θα το βλέπετε "κρεμασμένο".

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξη!!!
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

vouliazoume είπε...

Ευχαριστούμεεεεε!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!