About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τι έλεγε η Αννούλα στις 26.2.2008;

Έλεγε η κυρία Διαμαντοπούλου στις 26.2.2008 σε επερώτηση στη Βουλή:
  
"Βασική συνιστώσα επιτυχίας ενός εκπαιδευτικού συστήματος είναι οι εκπαιδευτικοί. Σε ένα δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα είναι...






...απαράδεκτη η χρόνια απασχόληση μεγάλου μέρους του προσωπικού με ελαστικές εργασιακές σχέσεις, όπως η αναπλήρωση και η ωρομίσθια απασχόληση"
.
 
To'πε και το'κανε η αθεόφοβη! Επειδή είναι απαράδεκτο το να απασχολείται για χρόνια μεγάλο μέρος του προσωπικού ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, τους έκοψε κι αυτούς! Τώρα δεν παίρνει ούτε αναπληρωτές και ωρομίσθιους (εντάξει, παίρνει λίγους)! Πέτυχε το απόλυτο θαύμα! Τώρα τα σχολεία δουλεύουν χωρίς καθηγητές, χωρίς βιβλία, χωρίς λεφτά, χωρίς ελπίδα... Επόμενος στόχος είναι να δοκιμάσει αν γίνεται να δουλεύουν και χωρίς μαθητές!

Εμείς να θυμήσουμε ότι το παιδί της κυρίας Διαμαντοπούλου πήγε σε ιδιωτικό σχολείο. Όσο καλοπροαίρετα και αν θέλαμε να το δούμε, Υπουργός Παιδείας που στέλνει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο απλά δεν εμπνέει καθόλου. Δε μπορεί να δώσει κανένα όραμα σε καθηγητές, γονείς και μαθητές κι αν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε μια βόλτα στα σχολεία.

Ας θυμηθούμε κι ένα βίντεο με δήλωση της Υπουργού:
 
  

2 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΩΝ είπε...

Από τη στιγμή που η ίδια στέλνει το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο τι συμπεράσματα να βγάλει κανείς και τι να περιμένει από αυτη; Αν υπήρχε σωστή ηγεσία (Πρωθυπουργός) έπρεπε να τη στείλει σπίτι της αλλά και αυτός είναι ακόμη χειρότερος...

vouliazoume είπε...

Κυβέρνηση για κλάματα!
Εδώ ο Υπουργός Οικονομικών δεν είναι οικονομολόγος,τι να λέμε;

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!