About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστολή του αξιωματικού που συζητήθηκε

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .
   
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου  δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .
   
Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και......ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .
 
Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς...
 
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ...
 
Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , άρα φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας .
 
Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες
 
Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου εσείς οι πολιτικοί είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .
 
Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμίας πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .
 
Επειδή αυτοί που διορίσατε τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ.
 
Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού
 
Υ.Γ: Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .
 
Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος ,μπορεί να με χρειαστεί
 
Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα των ειδών τα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .
 
Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..
 
Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου
 
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
     
Πηγή: trikalagr.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

ΥΓ διδαξέ με. μαθαίνω εύκολα. Υπολογιστές ξέρω.
Αγγλικά επίσης.
Να φτύνω ξέρω, τα φτύνω κι εγώ τα καθήκια.
Ανατινάξεις μπορώ να μάθω.

vouliazoume είπε...

Είμαστε πολλοί τέτοιοι ανώνυμε, μεγάλος ανταγωνισμός...

Ο Απροσάρμοστος είπε...

Θελω κι εγω,γινεται?

vouliazoume είπε...

Χίλιοι καλοί χωράνε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!! ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ-ΑΠ'ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ-ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.(ΚΑΛΛΙΟΠΗ)

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!