About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο δρόμος προς την παγκόσμια διακυβέρνηση...! Δυστυχώς δεν είναι υπερβολικό, πάμε με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί...

Η πρόθεση τους είναι σαφής…!
Με την δύναμη των Μ.Μ.Ε την κατάλληλη στιγμή θα επηρεάσουν τους εργάτες και τους νεόπτωχους και θα τους ωθήσουν να ξεσηκωθούν εναντίον των άθλιων κυβερνήσεων τους. Η δίκαιη λαϊκή εξέγερση θα στραφεί ενάντια στις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις που θα έχουν απογοητεύσει και εξοργίσει τους λαούς με την αναγκαστικά αντιλαϊκή πολιτική τους. Η λαϊκή αυτή εξέγερση δεν θα είναι ανοργάνωτη… Στόχος της θα είναι η...


...οικονομική πολιτική και κοινωνική καταστροφή όλων εκείνων που θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για την δεινή κατάσταση του λαού.
  
Δηλαδή όλων των πολιτικών οικονομικών παραγόντων, τομεαρχών ανωτέρων υπαλλήλων και όσων στηρίζουν την πολιτική ηγεσία η οποία οδήγησε τον λαό σε καταστροφή… Οδηγούν τους λαούς από πλάνη σε πλάνη και καθοδηγούν τελικά τις αντιδράσεις τους στις κατευθύνσεις που αυτοί έχουν σχεδιάσει.
 
Ο λαός σαν μάζα σαν σύνολο είναι πρόθυμος να αγωνιστεί για κάποιο λογικό χρονικό διάστημα αλλά μετά "απαιτεί" αποτελέσματα. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά τότε έρχεται η απογοήτευση και η ανάγκη για "εφαρμόσιμη λύση" άσχετα από που θα προέρχεται… Και αυτοί που δίνουν το πρόβλημα δίνουν και την λύση…. Ο "κυρίαρχος" λαός δεν έχει καμία πρόσβαση στην πραγματική γνώση των γεγονότων ούτε επαρκή πληροφόρηση και φυσικά δεν έχει καμία δύναμη τώρα για να προστατεύσει τα συμφέροντα του. Οι λαϊκές μάζες έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυβερνούν μέσω των "δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων" αγνοώντας το γεγονός ότι για δεκαετίες ολόκληρες τα ίδια πρόσωπα και οι απόγονοι τους βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας και τα προβλήματα εξακολουθούν όχι μόνο να παραμένουν τα ίδια αλλά και να χειροτερεύουν…. Οι νεοταξίτες είναι άριστοι γνώστες της ψυχολογίας του όχλου…. Έχουν σκοπό να εξαφανίσουν την μεσαία οικονομική τάξη διότι αυτή θα ήταν εκείνη που θα μπορούσε με την οικονομική της ευμάρεια να αντιταχθεί στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Έτσι έγιναν και γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την εξαφάνιση της σε όλο το δυτικό κόσμο. Ετοιμάζουν το θάνατο των εθνών αυξάνοντας την ανεργία την φτώχεια την πείνα και την απελπισία των λαών δημιουργώντας οικονομική αστάθεια. Θα φέρουν με οικονομικά κραχ τα πάνω κάτω και θα ρίξουν όλο το φταίξιμο στα τσιράκια τους πολιτικούς (97% από αυτούς τους άθλιους δεν αντιλαμβάνονται το τι τους περιμένει). Θα προκαλέσουν την κατάλληλη στιγμή όπως είπα στην αρχή λαϊκές εξεγέρσεις έτσι ώστε να επέλθει ακυβερνησία και χάος... Ώστε μετά το χάος να φέρουν αυτοί όποια τάξη έχουν προσχεδιάσει..!
 

Έλληνες έρχονται δύσκολα χρόνια… είμαστε μόνοι μας..να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα..

Πηγή: ellinikiafipnisis.blogspot.com


vouliazoume:
Με το παραπάνω άρθρο, το οποίο είναι κατά τη γνώμη μας ένα από τα σημαντικότερα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο vouliazoume, δε θέλουμε να αποτρέψουμε τον κόσμο από το να βγει στις πλατείες και να συμμετέχει στις κινήσεις των "Αγανακτισμένων". Ίσα ίσα... Οι αγανακτισμένοι ουσιαστικά πολεμούν τη λεγόμενη "νέα τάξη πραγμάτων"! Θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή του κόσμου όμως! Να διαβάζει, να ενημερώνεται, να προσέχει από πού ενημερώνεται, να είναι επιφυλακτικός... Να μην κοιτάει μόνο, να βλέπει κιόλας! Γιατί η "τύχη ευνοεί τον προετοιμασμένο νου", όπως είχε πει και ο Pasteur.
Όσοι από εσάς πιστεύετε στον Θεό, ίσως καταλαβαίνετε καλύτερα για τι μιλάμε. Πολύ πιθανόν να είμαστε στην τελική ευθεία και το όνομα του ακατανόμαστου να είναι "Παγκόσμια Διακυβέρνηση"! Κανείς δεν ξέρει... Ας προσευχηθούμε να μας βοηθήσει ο Θεός...
  

Δώρο ένα βίντεο ενός από τους μεγαλύτερους θιασώτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επάνω στον πλανήτη, του Έλληνα Πρωθυπουργού...!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!