About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τούρκος αγοράζει ελληνικά νησιά στο Αιγαίο…

Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά τριών μικρών ελληνικών νησιών και τη σύνδεσή τους με την Τουρκία με ferry boats, ύψους συνολικής επένδυσης 80 εκατ. ευρώ, προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο Τούρκος πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας Φιγιάρι, Φικρέτ Ίναν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα...


...της τουρκικής εφημερίδας «Ζαμάν» τα νησιά που τον ενδιαφέρουν είναι η χερσόνησος Λιχνάρι, το Καλτσονήσι, η Μικρή Αμοργός, η Καρδιώτισσα, η Ναυσικά , ο Βούβαλος, τα οποία καταλαμβάνουν έκταση από 10.000 τμ έως 2 εκατ. τμ.
«Πρόκειται να διαθέσουμε ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά 3 νησιών και οι επενδύσεις μας σ' αυτά θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια», υποστηρίζει ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος πρόσφατα αγόρασε και ένα τουρκικό νησί, μεγέθους 400.000 τμ έναντι 35 εκατ. δολαρίων.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Ίναν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ελληνικά μεσιτικά δίκτυα για την αγορά 3-6 νησιών της Ελλάδας, με στόχο να χτίσει εκεί ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες, ενώ επιδίωξή του είναι, να αποκτήσει με «discount» νησιά, να τα συνδέσει μέσω ferry boats με τουρκικά νησιά, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να ιδρύσει θυγατρική της εταιρείας του στην Ελλάδα.

Πηγή: www.eklogika.gr

4 σχόλια:

Γιαννης είπε...

Το αφεντικο τρελαθηκε!!!Ξεπουλαμε σε τιμη ευκαιριας!!!Παρτε οτι θελετε,πουλαμε νησια,βουνα,τα αρχαια μας,τις δημοσιες επιχειρησεις μας.Επισης πουλαμε την ιστορια μας,την περηφανια μας,την αξιοπρεπια μας...

vouliazoume είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Q2pWeEXUKFg&feature=related

Δύση κι Ανατολή σ'αγαπάνε μαζί...

petros είπε...

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ 5Η ΔΟΣΗ!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ 15Η ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΥΤΣΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ! ΤΕΛΕΙΑ,Ε???

vouliazoume είπε...

Κάποιοι είναι μεγάλοι επειδή κάποιοι άλλοι περπατούν γονατιστοί...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!