About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη ΣΟΚ για Αντώνη Σαμαρά: "Οτι λέω στην Ελλάδα είναι για προεκλογικούς λόγους" !!

Ήταν λίγο πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Αντώνης Σαμαράς άλλα λέει στο εσωτερικό της Ελλάδας (στα πρόβατα δηλαδή) και άλλα στο εξωτερικό στις ιδιωτικές συνομιλίες με τους ξένους ηγέτες.
 
  
  
  
Δείτε τον διάλογο του Αντώνη Σαμαρά με τον Γάλλο πρωθυπουργό όπως αποκαλύψανε οι Γάλλοι δημοσιογράφοι!

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο τον συμφοιτητή, συγκάτοικο και φίλο του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Παιδί του ίδιου πολιτικού συστήματος που απλώς προσπαθεί να πάρει και αυτός λίγο την καρέκλα της εξουσίας μόλις ολοκληρώσει "το έργο του" ο ΓΑΠ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+ κ. Κεφαλά, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

Σε παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης διέψευσε τον συγκεκριμμένο διάλογο.

Η κ. Κεφαλά απάντησε ότι η Γαλλία δεν είναι Ελλάδα, δεν υπάρχουν παραπολιτικά και διαρροές και ήταν επίσημη ενημερώση!
 
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από τον κ. Σαμαρά...

vouliazoume είπε...

Χαχαχα!
Όντως λάθος ο τίτλος, απλά τον πήραμε από άλλο blog όπως βλέπεις και δεν τον αλλάξαμε...
Κι εμείς όταν το διαβάσαμε πέσαμε από τα σύννεφα η αλήθεια είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενατε??? κατι καλητερο???ελεος πια μην πεφτετε απο τα συννεφα εχουμε πεσει ηδη πολυ χαλημα

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα περίμενα τίποτα καλύτερο απο τον ψευτοαπατεωνα,προδοτη,λαικιστη .....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!

ΠΕΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ . . . ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι δεν περιμενα να υπαρχουν ανθρωποι που να λενε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ απο τον οποιοδιποτε πολιτικο ουτε ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΕΛΕΟΣ δεν τους ξερετε? τι αλλο πρεπει να μας κανουν για να τους μαθετε? ΕΛΕΟΣ. Ειναι ψευτες κλεφτες και δσοσιλογοι μα περισσοτερο ΠΡοΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

εμμμμ...όταν λένε ότι δεν το περίμεναν κάνουν πλάκα...
εγώ πάλι δεν περίμενα οτι 8α υπήρχε κάποιος που 8α πίστευε οτι οι άλλοι δεν το περίμεναν

vouliazoume είπε...

θα συμφωνήσω με τον τελευταίο ανώνυμο που δεν περίμενε ότι θα υπήρχε κάποιος που θα πίστευε ότι οι άλλοι δεν το περίμεναν... :-)

Γιάννης είπε...

Ε,δεν το περιμενα αυτο απο ολους σας!!!Ας γελαμε κ λιγο παιδια γιατι τα λαμογια και οι κλεφτες οπως ο Σαμαρας, ο φιλος του ο ΓΑΠ και ολοι οι υπολοιποι εκτος απο τα λεφτα,μας εκλεψαν κ το χαμογελο.Το μονο που βλεπεις γυρω σου ειναι θλιμενα προσωπα.Να ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να ησυχασουμε.

vouliazoume είπε...

Έτσι ακριβώς John. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ), ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΟ), ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ), ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΝΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, (Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ), ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝ@@@@ΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
-ΣΤΕΛΙΟΣ-

vouliazoume είπε...

Καλά τα λες Στέλιο, αλλά το 40% περίπου εξακολουθεί να διαλέγει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είτε γιατί είναι κομματόσκυλα, είτε γιατί είναι περιορισμένων νοητικών δυνατοτήτων (πχ κάποιοι παππούδες που πάνε με το φακελάκι έτοιμο απο πριν, αλλά δυστυχώς και αρκετοί νέοι) είτε γιατί το τραβάει ο οργανισμός τους το δούλεμα... Το ΠΑΣΟΚ επιπλέον παίρνει και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από σκουρόχρωμους "Νεοέλληνες"...
Πάντως τελευταία οι εξελίξεις είναι καλές, αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή τα πράγματα... Είδομεν, κρίσιμη η αυριανή μέρα...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!