About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δε μασάμε από 200 προβοκάτορες! Η δουλειά μας είναι στις πλατείες! Μας τρέμουν αδέρφια! Κερδίζουμε...

Επειδή πολύ λόγος γίνεται από το πρωί για προβοκάτσια και μας ζάλισαν και τα κανάλια της διαπλοκής, που τελικά καλύτερα να είχαν  απεργία, ακούστε ένα πιθανό σενάριο του vouliazoume.


 
    

Υπάρχει μία περίπτωση (προσέξτε τι λέμε, υπάρχει απλά μία περίπτωση) να μην υπάρχει καμιά προβοκάτσια από την αστυνομία.  Άλλωστε δεν έχουμε ακλόνητες αποδείξεις, απλά πολύ σοβαρές ενδείξεις. Αυτό που ίσως γίνεται είναι μια προσπάθεια από τα κανάλια να αποδείξουν την ύπαρξη προβοκάτσιας, ώστε να καταφέρουν τα εξής: α)Να διώξουν τον κόσμο από τις διαδηλώσεις υπό την απειλή επεισοδίων, β)να ξενερώσει ο απλός κόσμος πιστεύοντας πως το παρακράτος είναι ανίκητο και τέλος γ)να ανοίξει ένας αιματηρός πόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και απλών αστυνόμων (οι αστυνομικοί που πραγματικά χρίζουν τιμωρίας σιγά μην είναι στους δρόμους...). Γιατί πραγματικά σκέφτομαι το τι θα τραβήξουν οι αστυνομικοί από αύριο (μερικοί από αυτούς είναι 23 χρονών παιδάκια) και τους λυπάμαι... Τα τρία παραπάνω έχουν μια κοινή συνισταμένη: ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!!!

Μπορεί το παραπάνω σενάριό να μην είναι ρεαλιστικό ή μπορεί να υπάρχει συνδυασμός και των δύο. Δηλαδή και προβοκάτσια από την αστυνομία και μεγαλοποίηση των γεγονότων από τα κανάλια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην ασχολούμαστε. Ήδη ασχοληθήκαμε πολύ! Δεν έχει πάρα πολύ σημασία, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, αν υπάρχει προβοκάτσια, από ποιόν κτλ. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνουμε στους δρόμους, να μην επαναπαυτούμε, να μην πτοηθούμε, να μη φοβηθούμε! 200 άτομα (δεν ήταν περισσότεροι) δε μπορούν να κανονίσουν το μέλλον της χώρας μας, το μέλλον το δικό μας...

Ήδη πετύχαμε πάρα πολλά! Φοβούνται να ψηφίσουν το Μνημόνιο, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να παριστάνουν τους Πρωθυπουργούς... Η λύση συγκυβέρνησης που ετοιμάζουν είναι ίσως πιο επικίνδυνη και από την προηγούμενη κατάσταση. Από εκεί που θα τα περνούσε μόνος του τα μέτρα ο Jeffrey και θα δυσκολευόταν, τώρα θα προσπαθήσει να τα περάσει με τη στήριξη Σαμαρά. Μας ζάλισαν οι ξένοι ηγέτες για συναίνεση και τελικά την πέτυχαν. Μπορεί να ήταν και κανονισμένο από την αρχή. Γιατί να πιστέψουμε ότι μέσα σε ένα απόγευμα αποφάσισε να παραιτηθεί αυτός που είπε τόσα ψέματα για να κυβερνήσει...;

Κλείνω με 2 ρητά:

"Ειμαστε, ο καθε ανθρωπος, "μικροί Θεοι σε κατασταση αμνησιας..."

"Η τύχη ευνοεί τον προετοιμασμένο νου..."  (Pasteur)

 
Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε και πάει καλά! Καλή δύναμη!
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μας ζάλισαν οι ξένοι ηγέτες για συναίνεση και τελικά την πέτυχαν."
Ξαναγράψε. Άλλαξαν τα πράγματα.

vouliazoume είπε...

Άλλαξαν τα πράγματα, γιατί μάλλον έπεσε τηλέφωνο...
Με το ρυθμό που έτρεχαν σήμερα τα πράγματα έπρεπε να γράφουμε όλη μέρα!
Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι επόμενες ημέρες...

keygenia είπε...

Ποια η διαφορά ανάμεσα στην πολιτική και τα παπούτσια;
- Στα παπούτσια υπάρχει πράγματι διαφορά ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό........

vouliazoume είπε...

Χαχα!
Καλό keygenia!
Το κακό με τα πολιτικά ανέκδοτα είναι ότι εκλέγονται...

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!