About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK!-O ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...









Ανοδικά κινήθηκε ο γενικός δείκτης τιμών στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Πέμπτης 26/5, με το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στην πολύωρη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Οι προσδοκίες για ενδεχόμενες θετικές πολιτικές εξελίξεις έδωσαν ώθηση στην αγορά, με τον ΓΔ να καταγράφει υψηλότερη τιμή στις 1.323,39 μονάδες.
Ωστόσο, μετά τις πρώτες απογοητευτικές δηλώσεις διά στόματος του κ. Γ. Καρατζαφέρη το σκηνικό άλλαξε άρδην και οι ρευστοποιήσεις οδήγησαν τον γενικό δείκτη στο χαμηλό των 1.251,33 μονάδων. Τελικά τερμάτισε στις 1.264,92 μονάδες σημειώνοντας απώλειες 1,71%. Αυξημένες ήταν οι ημερήσιες συναλλαγές που ανήλθαν στα 117,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13,4 εκατ. ευρώ αφορούσαν πακέτα....... 
Πηγή: www.kerdos.gr


Σχόλιο επί του γραφήματος μoναχού Προδρόμου:
Ο όγκος των εκατομμυρίων Ευρώ που προέκυψαν από το trade μερικών λεπτών γέμισε τις τσέπες αυτών που είχαν την πληροφόρηση λίγα δευτερόλεπτα πριν βγουν οι αρχηγοί από την σύσκεψη. Μία απλή αναπάντητη κλήση έφτανε για να δοθεί το σήμα sale (πουλήστε) και να γεμίσουν οι τσέπες χρήμα.... ΣΣΣΣΣ Οι Έλληνες κοιμούνται προσοχή μην ξυπνήσουν!!!

Για τους αγανακτισμένους Έλληνες του Facebook...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pou ehei ftasei o kosmos mas?Alloi eimaste anergoi me paidia kai parakalame gia mia doulitsa,oti na'nai kai de vriskoume ki aalloi thisaurizoun apo pantou.ehoume ektrohiastei san eidos.

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!