About

"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν."
Μενέλαος Λουντέμης


Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σε κελί ο Στρος Καν για την απόπειρα βιασμού!

Στη σύλληψη του επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, προχώρησαν οι αρχές της Νέας Υόρκης, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, απόπειρας κακοποίησης και ομηρίας σε βάρος μιας 32χρονης καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Times Square.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αμερικανικών αρχών κατήγγειλε τον Στρος Καν στη διοίκηση του ξενοδοχείου, η οποία και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Αμέσως μετά την καταγγελία ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε για το αεροδρόμιο JFK όπου θα πετούσε για Παρίσι προκειμένου να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ωστόσο οι αρχές σταμάτησαν μετά από 10 λεπτά την απογείωση του αεροσκάφους και αυτή τη στιγμή ο Στρος Καν συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν για ανάκριση.

Στον Στρος Καν απαγγέλθηκαν τελικά οι κατηγορίες, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστή σε λίγες ώρες.

Ο δικηγόρος του, Ούλιαμ Τέιλορ, είπε στο Associated Press, πως ο Στρος Καν θα δηλώσει αθώος.

Σε ερώτηση εάν αυτό σημαίνει ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, ο Τέιλορ απάντησε:"ναι".

Ο αμερικανός δικηγόρος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο επί της διαδικασίας.

Όπως κατήγγειλε η 32χρονη καμαριέρα, είχε πάει στη 1 το μεσημέρι (ώρα ΗΠΑ) να καθαρίσει το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο Στρος Καν, όταν είδε μπροστά της τον επικεφαλής του ΔΝΤ, γυμνό και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η καμαριέρα κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο Στρος Καν πάνω στον πανικό του ξέχασε μερικά προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του και προσπάθησε να φύγει αμέσως από το ξενοδοχείο.

Το θύμα διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ρούζβελτ καθώς έφερε ελαφριά τραύματα από την επίθεση του Στρος Καν.

Σύμφωνα με τις αρχές, κατά την προσαγωγή του, ο 62χρονος επιεφαλής του ΔΝΤ δεν έφερε καμία αντίσταση, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει χωρίς δικηγόρο.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το γεγονός, όμως αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, κυρία Άτκινσον, είπε ότι η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει το Τεμίο ούτε επιχειρησιακά ούτε λειτουργικά.

Ο Στρος Καν έχει ένα “αμαρτωλό παρελθόν” καθώς ο ίδιος το 2008 έχει απολογηθεί δημόσια για παρενόχληση υπαλλήλου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και είχε παραδεχτεί το συμβάν. 

Πηγή: www.cosmo.gr

vouliazoume: Όχι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά δείτε τι σιχαμένοι άνθρωποι ήρθαν για... να μας σώσουν. Βέβαια το πότε αποκαλύπτονται σκάνδαλα αυτών των συμμοριών και το πότε συλλαμβάνονται μόνο τυχαίο δεν είναι. Κάποιοι άλλοι βρωμιάρηδες αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση και το πέτυχαν. Να σαπίσεις μέσα ρε κάθαρμα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, 10 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΛΕΙ Κ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ?

Στελιος Λ. είπε...

Πολυ μαγκες οιΑμερικανοι.Αν γινοταν σε ξενοδοχιο της Ελλαδας πρωτα θα προσπαθουσαν να το συγκαλυψουν κι αν δεν μπορουσαν, θα φυλακιζαν την καμαριερα(πουτ2ν2) για προκλητικη συμπεριφορα...

Ανώνυμος είπε...

Η καμαριέρα πήγε να... Στρος και αυτός να το Καν!

vouliazoume είπε...

Δεν πρόλαβε να στρωσ καν!

Δημοσίευση σχολίου

Προτιμήστε να γράφετε ελληνικά κι ας κάνετε ορθογραφικά λάθη!
Είμαστε Έλληνες, έχουμε τη δική μας γλώσσα...
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!